martes, 22 de marzo de 2011

Nens i responsabilitats

Hola, avui mentres planxava escoltava la televisió, el programa de Espejo Público.Hi ha hagut el cas d'uns nens que han perdut els dits de la mà, un d'ells ha perdut un ull i entre tots moltes cremades i desgràcies, per què van entrar un cop acabada la "mascletà"al recinte i van manipular pòlvora que habia quedat sense cremar. Les families fan responsable a l'ajuntament de València . Com  sempre que pasen coses amb menors implicats es busca que la culpa la tinguin els altres, les responsabilitats els altres....i jo hem demano: els pares d'aquests nens de 12 anys no són responsables de haber deixat als seus fills sols en mitg d'una garn massa de gent i foc?, no són responsables de l'educació i el control dels seus fills menors?on eren aquests pares mentre els seus fills es passaven de llestos? i com deia l'advocat Xavier Nart, es que volen que passi una gran aspiradora pel cel i que neteji d'una xuclada els carrers al moment?.
Crec que els primers responsables dels nostres fill som cada pare, hem d'estar amb ells encara que sigui més còmode desentendre's o deixar fer i que no ens enredin.

1 comentario:

  1. No es necessita qualitats o atributs especials, només es requereix estimar als fills, amb un amor ple, raonat, e incondicional. Només sens dir: que sigui l’escola. Quan en realitat això es una excusa per tapar la seva incompetència Els pares no són només responsables de la protecció dels seus fills sinó també de la seva vida futura, ja que aquesta última és funció de l'educació o relació que han establert amb ells.
    Es podrà dir que els fills neixen amb un tipus de caràcter. I és cert, però aquest fet no eludeix la responsabilitat dels pares d'adaptar la seva relació amb el caràcter dels seus fills per a complir amb les funcions que estan cridats a exercir com a pares.
    Una abraçada.

    ResponderEliminar